Saturday, December 4, 2021

ASTRO Dilantik Sebagai Duta Selebriti Global Pertama Atome

ASTRO iaitu kumpulan muzik Korea Selatan popular yang dianggotai enam ahli iaitu MJ, JinJin, Cha Eun Woo, Moon Bin, Rocky dan Yoon San Ha sah menjadi duta jenama global Atome pada 21 Oktober 2021.

Atome merupakan platform “Beli Sekarang, Bayar Kemudian” yang terkemuka di Asia dengan rakan niaga mereka yang popular seperti SHEIN, Zara, Sephora dan banyak lagi!

Tawaran dan ganjaran menarik bakal menanti anda sekiranya anda menyertai kempen #OwnTheExtraordinary dengan banyak acara-acara jualan yang berbaloi termasuk 11.11, Black Friday Cyber Monday, 12.12 dan perayaan Krismas. Banyak produk jualan menarik dengan harga yang berbaloi menanti anda!

Wajah kumpulan muzik Korea Selatan ASTRO akan menghiasi poster kempen #OwnTheExtraordinary dengan harapan agar peminat-peminat kumpulan tersebut dapat menyertai dan mengembangkan hobi dan aspirasi mereka untuk membeli belah dengan Atome.

Selain itu, mereka juga akan melancarkan Cabaran Pengalaman Luar Biasa di akaun instagram mereka iaitu @atome.my bermula dari 1 November 2021 hingga 14 November 2021.

Baca Sekarang : Blackpink Melancarkan Trailer Pertama Untuk Ulang Tahun Kelima, “Blackpink: The Movie”

Sumber : Sidang Media Atome

Anis Maisarah
Nissy | 23 Tahun | Minat Thriller & Horror Movie | Eat Well, Live Well
ARTIKEL BERKAITAN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

WISER+

18,147FansLike
22,000FollowersFollow
909FollowersFollow
41,100SubscribersSubscribe
- Advertisment -

Terbaru