Jennifer Lopez

Jennifer Lopez akan beraksi sekali lagi dalam projek terbarunya iaitu filem fiksyen sains berjudul Atlas di Netflix.

Atlas yang akan diarahkan oleh Brad Peyton mengisahkan tentang seorang wanita yang berjuang demi nilai kemanusiaan di masa depan kerana seorang askar AI bertekad untuk menamatkan perang dengan menghapuskan manusia.

Atlas mesti bekerjasama dengan seorang lagi askar AI untuk menghalang rancangan tersebut walaupun dia takut dan tidak mahu ada apa-apa kaitan dengan AI.

Aron Eli Coleite menulis draf terbaru untuk lakon layar berdasarkan skrip asal oleh Leo Sardarian.

Jennifer Lopez akan menghasilkan Atlas di bawah Nuyorican Production bersama Elaine Goldsmith-Thomas dan Benny Medina serta Joby Harold dan Tory Tunnell dari Safehouse House, dan Brad Peyton dan Jeff Fierson dari ASAP Entertainment.

Jennifer Lopez

Baru-baru ini, Lopez telah menandatangani perjanjian kemunculan pertama dengan Netflix, di mana dia sudah bersedia untuk membawa watak pembunuh upahan dalam filem The Mother, arahan Niki Caro (Mulan).

Lopez juga akan membintangi filem yang diadaptasi dari novel Isabella Maldonado berjudul The Cipher.

Tidak lama lagi Lopez akan dilihat dengan watak gandingan seperti Owen Wilson dalam komedi romantik Marry Me dan Comedy Shotgun bersama Josh Duhamel.

Jennifer Lopez

Saya sangat berbesar hati untuk bekerjasama dengan Jennifer Lopez, Elaine dan pasukan lain di Nuyorican Productions bersama rakan-rakan kami, Joby dan Tory di Safehouse Pictures. Mempunyai peluang untuk mengarahkan Jennifer Lopez dengan watak filem ini adalah mimpi menjadi kenyataan, kerana saya tahu dia akan membawa kekuatan yang luar biasa dan keaslian yang mengagumkan dari lakonannya,” kata Peyton.

Peyton juga mengarahkan filem fiksyen sains yang lain iaitu Universe’s Most Wanted bersama Dave Bautista, dan baru-baru ini akan menghasilkan filem yang diadaptasi dari permainan video, Sniper Elite.

Sumber 1 & Sumber 2

Baca Seterusnya: ‘Lord of the Rings: The War of the Rohirrim’ Akan Datang Di Pawagam